Nokian Hakkapeliitta 9

Nokian Renkaat uudistaa Hakkapeliitta-talvirenkaansa: ”Aktiivisia turvavarusteita”

 Rengasyhtiö Nokian Renkaat uudistaa nastarengasvalikoimansa.

Yhtiö lanseerasi tiistaina uudet lippulaivatuotteensa, henkilöautoihin suunnatun Nokian Hakkapeliitta 9:n ja katumaastureihin tarkoitetun Nokian Hakkapeliitta 9 SUV:n.

“Kehitimme Hakkapeliitta-talvirenkaisiimme uuden nastateknologian, jossa erilaiset nastat renkaan eri osissa toimivat aktiivisina turvavarusteina ja sopeutuvat talven kaikkiin keleihin. Tämä patentoitu ja rengasmaailmassa uniikki funktionaalinen nastoitusratkaisu varmistaa autoilijalle erinomaisen pitkittäispidon lisäksi ylivertaisen sivuttaispidon kaarreajossa talvisella ajoalustalla sekä vakaan ja mukavan ajotuntuman paljaalla tiellä”, hehkuttaa tiedotteessa Nokian Renkaiden tutkimus- ja kehitysjohtaja Juha Pirhonen.

Varsinaista konkreettista numerodataa Nokian Renkaat ei tiedotteessaan tarjoile. Uusien talvirenkaiden yksityiskohtaisemmat tuotetiedot ja kuvat julkaistaan tammi-helmikuun vaihteessa.

Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaiden lisäksi yhtiö tuo markkinoille uudet nastalliset Nokian Nordman 7 ja Nokian Nordman 7 SUV -talvirenkaat.

Molempien tuoteperheiden päämarkkinat ovat Pohjoismaissa, Venäjällä ja Pohjois-Amerikassa.

Uusien tuotteiden toimitukset jälleenmyyjille käynnistyvät keväällä 2017. Kattava kokovalikoima on kuluttajien saatavilla syksyn 2017 talvirengassesongissa.

 

 Uudet tuotteet ovat tulossa 2017 talvirengassesonkiin. Tuotteet otetaan myyntiin myös www.rengaskeskus.com verkkokaupassa sanoo Esimies Jirka Patis

Rengasvertailu
Logo
Enable registration in settings - general