Triangle IceLink

Hot
Päivitetty
 
4.2 (1)
4113 1 0
Triangle IceLink

Perustiedot

Valmistaja
Renkaan malli
IceLink
Vuosimalli
2015
Valmistusmaa
Kiina
Osta Triangle IceLink renkaat Rengaskeskukselta

Triangle on uudehko nastarengas Suomen markkinoilla. Rengas on Vannetukun myymä ja sen kerrotaan olevan hyvinkin varteenotettava vaihtoehto jopa tuplasti kalliimmalle merkkirenkaalle.  Rengas on suunniteltu kokonaan Suomessa ja myös nastoitus on tehty Suomalaisilla nastoilla ja laitteilla. Ei ole vielä tiedossa onko nastat asennettu Kiinassa vai Suomessa. Mutta koska työ  on koneellista niin voi olettaa että lopputulos olisi sama riippumatta siitä missä nastat asennetaan.

Arctic Falls -yrityksen suorittaman testin mukaan Triangle on todellakin onnistunut kehitystyössä. Vaikka julkaistuja arvostelukohteita ei ole kovin paljon niin silti ainakin niissä kohteissa Triangle oli selkeästi parempi kuin Hakkapeliitta 7 . Alla yhteenveto Trianglen tilaaman testin tuloksista.

 

Rengas Jarrutus jäällä  Kiihdytys jäällä  Tuntuma jäällä Jarrutus lumella    Kiihdytys lumella Tuntuma lumella Keskiarvo
Triangle IceLink   108  107 102,5  101    101  102,5  103,1
Nokian Hakkapeliitta 7   100  100 100  100    100  100  100

 Koska testi on tehty siten että käytetään referenssiä jonka vertailuarvo on 100 niin voidaan vetää nopea johtopäätös tuloksista ja päätellä että Triangle IceLink on 3,1 %  parempi nastarengas kuin Nokian Hakkapeliitta 7 . Tämä on tietysti hyvinkin lähellä alkuperäistä rengasta ja voi olla että sopii testin virhemarginaalin sisään.  Testin osakohtina on käytetty vain 5- eri aluetta ja esim. melu, kuiva keli, taloudellisuus  ja väistöominaisuudet eivät ole mukana - silti vaikka nämä viisi olisivat Trianglen parhaat puolet niin tulosta on pidettävä hyvänä uudelle markkinoille tulleelle nastarenkaalle. Tällä hetkellä on vielä odotettava sitä että pääseekö Triangle mukaan johonkin laajempaan rengastestiin jossa arvioiodaan useampia ominaisuuksia.

 

Triangle IceLink  testimenestys

Vannetukun teettämä testi

Triangle IceLink ei ole vielä ollut mukana minkään suuremman autolehden testeissä. Vannetukku on teettänyt oman testin jossa renkaan verrokkina oli ollut jo hiukan vanhempi Nokian nastarengas eli Hakkapeliitta 7. Hakkapeliitta 7 on valittu verrokiksi luultavasti siksi että se on hyvin tunnettu rengas Suomessa ja yleisesti ottaen sen ajatellaan perustellusti olevan vieläkin  hyvä nastarengas. Testin tuloksista on asiaa yllä renkaan esittelyssä. Tämän testin tuloksia ei merkitä vielä Rengasvertailu.fi arvosanoihin koska testistä ei ole julkaistu kuin kuusi  arvostelukohtaa. Heti kun joku lehti julkaisee kattavan testin Trinagle IceLink -nastarenkaasta niin sen tiedot päivitetään myös tälle sivulle.

Iltasanomien Triangle kestotesti

Ilta-Sanomat aloitti 13.11.205 Triangle nastarenkaan kestotestin. Lehden tarkoitus on selvittää kuinka hyvin rengas kestää kulutusta ja mille tasolle sen polttoaineen kulutus asettuu. Ilta-Sanomat ei tee varsinaista vertailutestiä, lehti kerää kokemuksia vain Trianglesta. Jutusta ei käy selville onko lehdellä käytössä verrokkiautoa mutta luultavasti ei ole. Jos renkaasta mitataan sen kuluminen ilman mitään vertailukohtaa voi testin tulos olla tutkimusmielessä melko kevyt mutta joka tapauksessa tästä tulee ensimäinen minkään lehden tekemä testi tai kokeilu Trianglesta.

edulliset testivoittaja renkaat

Käyttäjien arvostelut

1 arvostelu
Kokonaispisteet
 
4.2
Pito lumella
 
5.0(1)
Pito jäällä
 
4.0(1)
Pito kuivalla asfaltilla
 
4.0(1)
Äänitaso
 
4.0(1)
Kuluminen
 
4.0(1)
Nastojen kiinnitys
 
4.0(1)
Tärinä
 
4.0(1)
Arviot
Pito lumella
Pito lumella
Pito jäällä
Pito jäällä
Pito kuivalla asfaltilla
Pito kuivalla asfaltilla (ei pakollinen)
Äänitaso
Äänitaso
Kuluminen
Kuluminen (ei pakollinen)
Nastojen kiinnitys
Nastojen kiinnitys (ei pakollinen)
Tärinä
Renkaan pyöreys ja mukavuus (ei pakollinen)
Auton tiedot
Ostaisitko uudelleen
Kommentit
Made in china
Kokonaispisteet
 
4.2
Pito lumella
 
5.0
Pito jäällä
 
4.0
Pito kuivalla asfaltilla
 
4.0
Äänitaso
 
4.0
Kuluminen
 
4.0
Nastojen kiinnitys
 
4.0
Tärinä
 
4.0
Täytyy sanoa että tuohon hintaan on vaikea etsiä yhtä hyvää rengasta! Ominaisuudet samat kuin merkkirenkaissa, mutta hinta huokeampi. Suosittelen kokeilemaan!
T
Oliko tästä arvostelusta apua? 14 5